ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier )

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Για συσκευές μεγάλου όγκου ( πχ. τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες, κτλ), η αποστολή γίνεται μέσω συμβατικής μεταφορικής εταιρίας (βλ παρακάτω).

Επίσης, υπάρχει επιβάρυνση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας).

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Η ελάχιστη χρέωση αποστολής είναι 22,00 € και αφορά παραδόσεις σε πρωτεύουσες νομών, από εκεί και έπειτα αυξάνεται για παραγγελίες πολλών τεμαχίων και για παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους ή όγκου. Σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η τιμή ισχύει για παράδοση στο πεζοδρόμιο ή μέχρι το σημείο που μπορεί να γίνει η εκφόρτωση των εμπορευμάτων από την μεταφορική. Σε περιπτώσεις όπου η συσκευή θέλετε να μεταφερθεί μέσα στο σπίτι θα πρέπει να μας ενημερώνετε για τις ειδικές συνθήκες (όροφος, ασανσέρ κλπ) ώστε να ενημερωθείτε για το τελικό κόστος μεταφοράς.

Δεν περιλαμβάνει μεταφορά διπλών ψυγείων (ψυγεία-ντουλάπες), χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή μεταφορά σε όροφο, όπου δεν υπάρχει ασανσέρ! Για τις περιπτώσεις αυτές, πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Παραλαβή από το κατάστημα ΚΟΝΙΔΑ

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια κράτηση για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είτε τηλεφωνικώς είτε προχωρώντας σε ηλεκτρονική παραγγελία.

Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA της Google. Μάθετε περισσότερα.
ΕΣΠΑ
Top