ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τόπους:

Μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Οι λογαριασμοί των τραπεζών στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Εθνική Τράπεζα GR8601104260000042600635173
Τράπεζα Πειραιώς GR8301716630006663127983527
Eurobank GR9202603020000770200495980

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε αναφέρατε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το όνομα σας.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email για άμεση εκτέλεση της παραγγελία σας.

Η κατάθεση σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες το αργότερο από την ημέρα της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση οι παραγγελίες θα ακυρώνονται.

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας

Για συσκευές μεγάλου όγκου θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος ή εάν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής στην περιοχή σας.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή για την περιοχή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την διευθέτηση του θέματος.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα.

Για όλες τις παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται.

Για παραγγελίες μεγάλης αξίας ή παραγγελίες προϊόντων τα οποία δεν είναι διαθέσιμα, ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 10% - 20% της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.

Με πιστωτική κάρτα

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA της Google. Μάθετε περισσότερα.
ΕΣΠΑ
Top